keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kasvojen kohotus ilman botoksia


Täs on meijän vanha kaapisto. Se on ainakin 19 vuotta vanha ja kyllähän siinä iässä täytyy ainakin ryppyvoiteita alkaa käyttämään. ;)) Alunperin se hankittiin silloiseen keittiöön astiakaapiksi Vepsäläisen loppunmyynnistä. Sen jälkeen se on ollu ainakin olohuoneessa ja viimeksi tyttärellä säilytyspaikkana. Nyt aattelin et se tarttis jotain ehostusta jos se meinaa pitää paikkansa mun ompeluhuoneessa ja ei ku tumasta toimeen.


Tässäpä tämä nyt sitten pienen tuumailun ja ruuvailun jälkeen. Vetimet hommattiin Ikeasta ja lasiliikkeestä uudet ikkunat. Hyllynreunassa on sitä pientä pitsiä jonka virkkailin, mutta kuvassa se ei oikeen näytä millekään. Kaappiin kuuluu vielä kaksi noin 35cm leveää ja yhtä korkeaa hyllykköä kuin tämäkin, mutta ne laitan toiselle seinälle.


Yksi kuva piti ottaa vielä tästä kulmasta, että näkyy lattialla oleva matto, joka on tätini kutoma. En tiedä jääkö matto tähän huoneeseen kun se oon liian pitkä enkä haluaisi pätkäistä sitä.


Pientä askartelua on myöskin tullut harrastettua päällystämällä nämä säilykepurkit uuteen käyttöön. Myös lamppu on uudistettu maalaamalla jalka valkoiseksi ja ostamalla uusi varjostin. Lamppuja on kaksi kappaletta ja olen saanut ne veljeltäni joskus 10 vuotta sitten, kun meinasivaat heittää ne roskiin. Väri jalassa oli alunperin sininen ja varjostimena oli paperinen vekkivarjostin.

Että tämmöstä hauskaa tälläkertaa. Neulonutkin olen pari kerrosta rosepipoa ja nyt mää vasta hokasin missä mokasin sen ohjeen kanssa, joten perästä kuuluu.

2 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Ihaillen katselin kaapin uutta ulkoasua. Todella hyvin onnistunut!

Minna ja Timo kirjoitti...

No jopas täälonki tuunattu ahkerasti. En oo ehtiny kävästä piiiitkään aikaan lukemasa juttuja. Hienoja tuunauksia! Mullon kans pää täynnä (ja kaapit) tuunausideoita ja kirpparille menossa olevaa rojua, kun vaan ehtis antaa niille vielä tilaisuuden näyttää tapeellisuutensa ;)