keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Pitsiä


Olen pikkuisen uudistanut vanhaa kaappia ja ajattelin laittaa hyllynreunaan pitsiä koristeeksi. Ajatus pitsistä oli outo uus, kun en mitenkään miellä itseäni pitsi-ihmiseksi. En löytänyt omista lehdistäni tarpeeksi kapeaa mallia siihen tarkoitukseen joten väkersin sitten itse tuommoisen viuhkahörpötyksen. Lankana on Novitan Marine ja koukku 3,5.


Hiukan paksua tuo lanka on tähän käyttötarkoitukseen, mutta en halunnut ostaa (!?) uutta lankaa. Ohuemmasta langasta se olisi ollut jotenkin sirompi ja ilmavampi. Muutenkin oli vähän ärsyttävää lankaa virkattavaksi. Kierteet tahtoo virkatessa aueta ja sai katsoa tarkkaan että kaikki säikeet tuli koukulle. Tässä pitsi on sitten tosi toimissa hyllyn reunassa. Tuon enempää en tuosta kaapista näytä kun se on vielä keskeneräinen.


Tässä saaliini kirjastossa käytyäni. Mukavaa luettavaa ja kauniita kuvia katseltavaksi. Tuo luonnonvärjäys kiinostaisi mutta koska saan aikaiseksi ryhtyä tosi toimiin onkin sitten toinen juttu, enhän ole vielä kokeillut 'mehuvärjäystäkään'. Alemmassa kuvassa on pitkän harkinnan tulos. Ei sillä että ostaisko vai ei vaan minkä niistä, kun olisi tehnyt mieli ostaa ne kaikki. Niin ja halvemmaksihan se tulee ostaa vain yksi kerrallaan... ;D

Ei kommentteja: