sunnuntai 30. elokuuta 2009

Pientä pintaremonttia


Tämä fazerinsininen seinä on pikkuhiljaa käymässä kalpeaksi kun tyttären entisestä huoneesta on tulossa ompeluhuone. Ensin ajattelin etten vaihda tuon seinän väriä, mutta kuinka ollakaan ajatukset lähtivät liitoon ja suunnitelmat muutuivat totaalisesti. Missä asti ne ajatukset sitten lensivät, mummolassa, afrikassa, intiassa vai esihistoriallisten hirviöiden kohtaamispaikassa näkyy varmaan viimeistään siinä vaiheessa kun remontinpoikanen on valmiina.


Tässä kuvassa on sinisen päälle on maalattu kaksi kerrosta valkoista maalia. Vähän näyttää siltä ettei sekään vielä riitä peittämään vaan pitää vielä kertaalleen maalata. Tilanteen näkee sitten parhaiten kunhan maali on kuivunut. Tosin seinälle on tulossa tapetti, mutta katsotaan nyt mitä kokeneempi maalari eli ukkoni sanoo kotia tullessaan.

Tjaah, ny mää luulen et mää taira keittää makiat kahavit jotta hauskaa ehtoota vaan kaikillensa, tutuille ja tuntemattomille.

Apropoo, teittiä varmaan ällistyttää tän blogin värinvaihto, onhan se olla jököttäny samanlaisena ihan alusta asti. Tämmönen simppeli ja selkee eikä paljo mitää krumeluurei. Ollaan me koitettu välil väännellä sitä ja laittaa kuvaa mut ei o onnannu ni nyt aattelin et jotain piristystä. Toivottavasti ei tullu öklönvärinen ni et särkee jonku silimiä ja rupee pahast oksettamaan. Pittää vielä mietiskellä et jääkö tää tällaseks vai keksitäänkö jotain muuta yhtä järkyttävää. ;DD

Ei kommentteja: