maanantai 17. elokuuta 2009

Nysse tuunaa

Tääl sataa. Välil tulee niinku saavista. Jokku keksis varmaan muunkin määritelmän, mut mää en sano sitä. ;) Mut emmää tätä siks tee et sataa, siis tätä tuunausta. Oon tehny sitä jo monena päivänä, nääs ku pitää enste maalaa ja kuivattaa ja maalaa ja kuivattaa.


Mut onks siin sit mitää järkee ku enste maalaa ja kuivattaa ja sit ruppee hinkkaamaan sitä poijes. Sitä maalii nääs. Mut niimmää kuitennii tein. Malasin ja kuivatin ja sit hinkkasin enste rouheemmal hiekkapaperil (emmuista numeroo, se oli nääs valmiiks palikas kii ) ja sit hianommal ( 180 ) et tuntuis käres silkosemmalt.


Ja tämmöseks mää sen sit sain. Onks tää ny tarpeeks kulunu ja vanhan näköne? Saahan sitä sit jälkeenpäinki hinkattuu lisää jos tahtoo.


Ny mun pitäs sit päättää mihi mää tän laitan. No, seinäl tietenki, mut minkä huaneen se jää nähtäväks, mut varmaa on kuitenki ettemmää viä sitä ulkovarastoon. Kyl tää mulle kelpaa.


Ai, nii ja tämmönen oli se lähtötilanne. Meinas iha jäärä kuvaamati ku nii innoissain alkasin tekeen tätä tuunii. Mää ostin tän peilin viime syksyn akrimarketist ku ne heitti ulos kaik viimeset tilpehöörit ja siit asti se on vaa orottanu et mää käyn käsiks siihe. Eikä tää oo ainoo tuunaus mitä mää oon täs tehny, mut ans kattoo ku ne valmistuu nii mää näytän.

Kivat sulle ja mukavat mulle. ;D Hauskaa viikkoo vaa kaikil.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pau tsika vau vau, kyl nyt o komia!

t. jäläkikasvu eli takatukka

intsu kirjoitti...

Kittos kun kävit lähettämässä kommentin blogiini! Niin osasin minäkin tieni tänne ja on sen verran kiva blogi,että lisäsin sinut itselleni kirjainmerkkeihin.