tiistai 11. elokuuta 2009

Tytär sisustaa ja äiti ompelee


Viime lautantaina meikä pisti kaasutellen mutkat suoriksi, tosin vaan ompelukoneella. Käytiin nimittäin tyttären kanssa tyhjentelemässä hänen pankkitiliään, kun hän hommaili tuiki tarpeellisia asioita omaan pikku kotoonsa. Ikeasta osteli tyynyjä ja verhokankaan, josta verhojen lisäksi ompelin nuo pikkutyynynynpäälliset. Sohvalle on tulossa vielä yksiväriset vihreät tyynyt kunhan saan ne ommelluksi. Sisukset niihin tyynyihin löydettiin eilen uudella kierroksella.


Näiden lisäksi tytär halusi vielä ihka oman esiliinan kokkailua varten. Kuten näkyy vihreä väri taitaa miellyttää eniten hänen silmäänsä tällähetkellä. Ihan mukava, että äiti ei ole osoittautunut tuiki tarpeettomaksi vaikka tytär omaa pesää rakentaakin. :))


Eilisellä reissullamme sitten tytär osti lautasia yms. ja äitee vaan kankaita. Alla vasemmalla on laukkukangas tyttärelle ja yllä nuo pienet Tilda-kankaita ja kaksi muuta vuorikankaiksi niinikään kasseihin. Meikää näköjään 'kassialmattaa' kun suunnittelen vaan uusia kasseja. Tytär bongasi mieleisensä kassinmallin yhdellä rouvalla Ikeassa ja niin minä sitten sipsuttelin vaivihkaa rouvan perässä ja yritin tiirailla minkämallinen kassin hänen olallaan roikkuu. ;D

Nyt pitäisi vielä löytää uusi ompelupöytä tyttären entiseen huoneeseen, josta on tulossa itselle työhuone. Sen pitäisi olla kooltaa noin 70x130 ja mielellään puuta, että jos se ei ole valkoinen sen voisi ainakin sitten maalata valkoiseksi. Kas kun kaikki mitä tähän mennessä olen hommannut sinne ovat syystä tai toisesta olleet valkoisia. Rojekti on vielä pahasti kesken, mutta ans kattoo kyl se siit sit valamistuu.

1 kommentti:

Stella kirjoitti...

Ihania ompeluksia olet saanut aikaiseksi! Ja kauniita ovat nuo muutkin kangaslöydöt :)