lauantai 22. elokuuta 2009

Nysse tuunaa vieläki

Mulla on näköjään jääny tuunausvaihe päällensä ko uutta pukkaa jatkuval syätöl. Täs ois uutta rojektia tuloillansa. Niinku näkyy mää taas kerkesin alottaa homman ennenku kuvasin.


Alkuperäine väri oli valkonen ja viisarit tos kellos oli mustat ja suorat. Sekuntiviisarii ei ollu. Ja sanottakoon viälä et tän kellon on tehny mun velipoika. Tos on ny pari kerrosta kullanväristä askartelumaalia ja päälle kans valkosta saman verran.


Sitten mää hioin hiekkapaperilla kultaa vähän näkyviin. Liimasin numerot ja laitoin viisarit. Mut en mää tiiä onko tää vielä valmis kun alkuperäne tarkotus olis ollu laittaa siihen vielä servetistä kuva, mutku en oo löytäny semmosta joka sopis tohon.


Seuraava homma oli sit taulunkehysten tuunaus. Sininen oli väri ennen, niinku täs takana vielä näkyy. Valkosta askartelumaalii pari kerrosta ja väliin krakleerausaine ja patinointiväriä pintaan.


Ihan tyytyväinen oon näihin tuloksiin. Mut mun täytyy varmaan varottaa et seuraavaksikaan ei oo tulos viel mitään neulei. Et siis sutimista seuraa ja tämmöttii mennään tällähetkellä.

Ei kommentteja: