torstai 8. huhtikuuta 2010

Buttercup Bag-paja

Olen tässä pikkuhiljaa yrittänyt (siis todellakin yrittänyt) tehdä kevätsiivousta. Jostain syystä se aina pätkähtää poikki se siivousinto. Niinkuin tässä eräänäkin päivänä kun olin kodinhoitohuoneen kimpussa ja ajattelin siirtää loputkin ompelutarvikkeet ja kankaat vihdoinkin ompeluhuoneen kaapeihin (siis sen huoneen jonka remontista näytin kuvia jo viimevuoden puolella, enkä ole vieläkään esitellyt lopputulosta täällä blogissa kun se on aina kuin pommin jäljiltä [mitä, minäkö muka epäsiisti]) . Kuinkas sitten kävikään. Kun olin levitellyt niitä tavaroita pitkin huonetta järkätkseni niille tilaa kaapeista niin ensimmäinen virhe (siivousinnolle) oli vilkaista kankaita sillä silmällä. Toinen virhe oli raotella laatikoita ja hurmaantua eri väreistä ja kuoseista ja palloista ja raidoista ja kukista. Ajattelin sitten tekaista nopsasti pikku laukun itselleni. Ratkaisevin virhe oli kuitenkin hoksata että tästä laukustahan tulisi kiva pikku lahja kylään viemiseksi. Sitten tuolla korvienvälissa nasahti ja pahasti niin että ruuvit ja mutterit putosivat kolisten lattialle.


Lopputuloksen sille kolahdukselle näette tästä kuvasta. Siinä on tosiaankin kaksitoista Buttercup Bagiä somassa rivissä. Ainoa hankaluus koko projektissa on valita minkä laukun jätän itselleni. Koska joka kerta kun sain laukun valmiiksi hykertelin käsiäni, että eeeeih tästäkin tuli ihana, tän mää jätän itselleni. Enpä ole kuulkaa ennen päässyt ompelemalla sellaiseen flow-tilaan, johon kuulemma himourheilijat pääsee lenkin jälkeen. Mää oon nyt käyny ompelunirvnassa. ;D


Niin et oisko nää kivat laukut vai noi toiset?


Ihan kaikkia en ruvennut erikseen kuvaamaan (oikeasti kyllä Tytär kuvasi) mutta tässä on muutama otos.


Ohje: Rae Hoekstra Buttecup Bag


Tiukan pohdinnan jälkeen ainakin tänä pallolaukku jää itselleni ja aion ommella sen kaveriksi vielä jotain ryysyjä... tai siis vaatteita. Jos ne onnistuu niin perästä kuuluu.

6 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Ihania!
Mahtaisko joku olla ihan kaupan? Vaikka jollain oravannahoilla?

Limeadine kirjoitti...

Siis mitä ihanuuksia! Apua! Mäkin haluan oman. Vielä en tajua tosin ompeluohjeita suomeksikaan...

Sarita kirjoitti...

Ihania, ihania, ihania!!! :)

Esmeralda kirjoitti...

Ihania laukkuja! Taidan käydä tutustumassa ohjeeseen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan sulosia!

santra kirjoitti...

Samma: Ihanko oikeasti haluaisin niistä yhden. Osa niistä on kyllä lähtenyt jo uusiin koteihin.

Lime: No, ei muutakun rohkeasti aloittamaan. Tekemällä oppii.

Sarita, Esmeralda, Sara: Kiitos paljon. Ajattelin ensin ompelevani itseni ulos tuosta kaavasta, mutta ei siinä tainnutkaan käydä niin. :)