perjantai 7. toukokuuta 2010

Tervetuloa Ompelimoon


Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää.
Ihan outoa, täällä on näin siistiä.


Sitten muutamia yksityiskohtia.

Jos joku ihmettelee mikä tuo hyllykössä oikealla näkyvä metalliesine on niin.......


...... saanko esitellä vinonauhankääntäjä.
Ja tämä pötkylä on kaavapaperia.

Eipä aikaakaan kun......


.... kaikki on taas huiskinhaiskin tai ainakin heikunkeikun. Onneksi tämä ei sattunut kesken kuvaussession. Mieheni mielestä huone olisi kaivannut enemmän väriä, mutta ajattelin että kun siellä on sekaisin kaikkia kankaita ja lankoja niin kyllä väriä silloin piisaa vaikka muille jakaa. Siksi halusin siitä yleisilmeeltään vaalean ja rauhoittavan. Kuitenki tuntuu että huone on vielä jotenkin raakile.

4 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Heh, vähänkö repesin tossa BANG-kohdassa!!! :D Kivalta näyttää, mutta jotain ehkä uupuu? Minkä väriset nuo seinät on? Hiekan tai harmaan sävy saisi sun ihanat valkoiset tavarat ja kalusteet paremmin esiin ja lankojen yms värit hehkumaan mutta silti tunnelma olisi hienostunut. :) Mut se on vaan miun mielipide. Terkkuja sinne omenakylään!

Samma kirjoitti...

Mistä olet hommannut noin kauniin työtuolin?

Oma työhuone on aina tollasessa jälkimmäisessä tilassa...

santra kirjoitti...

Sarita: Kiitos mielipiteestäsi. Itseasiassa seinähyllyn taustalla on harmaa-valkonen raitatapetti, mutta kuvssa se ei näy ollenkaan kun on niin hailukka. Mietintämyssy pyörähti sitten päässäni, että pitäiskö harmaannuttaa noita muita maalattuja seiniäkin, niiden tämänhetkinen maali on kuulemma taitettu keltaisella, sanos mun Ukkoni.

Samma: Työtuolin olen ostanut Ikeasta ja mielikuvissani huoneessa olisi myös valkoinen metallisänky tuon tylsän nahkasohvan tilalla. :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihana ompeluhuone!
Upeat saksimukset ja hieno kyltti. Ja alkuräjähdyshän on aina vääjämätön tämän maailman ompeluhuoneissa. Valkoinen metallisänky olisi aikas kiva tuohon miljööseen, voi kyllä.

Arvaa kuka siirti oman ompelypöytänsä makuuhuoneeseen... koen olevani jopa rohkea.