perjantai 22. lokakuuta 2010

Lopussa kiitos seisoo


Ny se on sit pulkassa tää harmaita huiksia ja pään seinään takomista aiheuttanut verhoprojekti. Innostuin sitten hieman sisustamaa ostamalla kaksi uutta tyynyä, nuo ruskeat kuvioidut, ja kaivamalla kaapista nuo vanhat punaiset päälliset.


Sekä parilla valaisimella. Siinä matkin kyllä Marko Paanasta joka kerran pisti uusiksi rintamamiestalon olohuonetta ja asetteli pikkupöydälle monta pientä valaisinta. Mää nyt aattelin että kaks riittää. Varsinkin kun nuo olivat viimeiset kaupan hyllyllä ja alennuksessa. Isommassa on kyllä vähän ruskeampi tuo varjostin, mutta ehkä en sitä sitten kuitenkaan huomaa kun aika kuluu. Ehkä.


Isännys tuntui ainakin olevan erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja kyl määki taidan olla. Jotain pientä vois vielä tehdä olohuoneessa, vaikka vaihtaa taulujen paikkaa tai kokonaan tauluja. Ans kattoo ku mää funtsin huikan.

Toivotaan että mää nyt sit saisin tehtyy loppuun noita muitakin keskeneräisiä rojekteja. Oon aina vaan alottanu uusia vaik entisetkin on kesken. Ja sit kuitenkin teen niitä samoja edestakasin siis neulon ja purkaan ja neulon uusiks. Voi nääs nääs. Mutta rapsakkata viikonloppua vaan kaikille.

......pitäsköhän mennä purkamaan yks pipo kolmannenkin kerran, jos se sit ois vaikka sopivampi......tjaaah.

Ei kommentteja: