torstai 28. lokakuuta 2010

Ufolampaanturkki


Täs ois viel yks tämmönen neuleenpötkylä, joka valmistui syyskuussa. Tää tuli tehtyy kun piti äkkii saada jotain ja päästä eroon tosta öklötyslangasta. Kauhiahan sitä oli neuloo tottakai. Tää on niitä lankoja jota pitää neuloo kieli keskellä suuta ettei vaan pääse yhtää silmukka putoomaan, koskapa niitä ei sitten enää löydä. Koitin pitää varani, mutta jälkeenpäin huomasin tietenkin virheen. Lanka on Lidlin valikoimasta 'Las Vegas' nimeltään ja puikot Nro 6.


Puikot ois voinu olla vieläkin paksummat, että neulos ois ollu vähän ohuempi. Nyt se on tommonen turkis, tosin aika joustava sellainen. Tuntuu lampaanturkilta, mut ku se on ton värinen, nii se on tullu jostain ulkoavaruudesta ufomiähen tarhasta ja on käyskennelly ties minkävärisellä pellolla.

Käytin kaikki langan mitä sitä oli jäljellä eikä siitä tuon isompi tullut. Neuloin niin että loin neljä silmukkaa ja joka kerroksella lisäsin kummassakin reunassa yhden silmukan ja tommonen tosta langasta tuli.

5 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Oi, ihana!!! :D

Limeadine kirjoitti...

Tämä on tosi makea! Onhan noita lankoja välillä hankala kutoa, mutta kun lopputulos on noin kiva. Takuuvarma piristys talveen!

Paksu Leidi kirjoitti...

Teillä varmaan "Kiitos" seisoo ovella valmiina tulemaan sisään joka hetki!!! Nättejä lampaita siellä teilläpäin..Turkoosi on ihana. Oli sitten kuinka vaikeeta tahansa neuloo... Odotan innolla sun seuraavaa käsityötä.!!

santra kirjoitti...

Sarita: Kiitos. Mistähän mää arvasin et toi vois olla sun värinen. :)

Lime: Kiitos. Se on aika lämminkin vaikka onkin jotain tekoainetta.

Paksu Leidi: Ai seuraava käsityö.... öh, mää neulon vieläkin sitä samaa myssyä, joka oli mulla työnalla kun viimeksi nähtiin. Mää nimittäin purin sen taas, mut on se jo kohta kavennuksia vaille valmis....ehkä.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos kommentista! Kivoja juttuja sinulla täällä, alankin seuraamaan blogiasi.