maanantai 15. marraskuuta 2010

Ensimmäiset Junasukat

Oon muutamissa blogeissa nähnyt hauskannäköisiä vauvansukkia ja eipä aikaakaan kun päätin neuloskella sellaiset.


Ohje: Junasukka
Lanka: Sofli Mimosa, 63% akryyli, 37% puuvilla
Puikot: Nro 3

Ton langan oon joskus pongannut kirppiksellä ja tietenkin hamstrannut itelle, ku tuli niin nostalginen olo siitä. Muistaakseni näetsen neuloskelin tommosella langalla poikalapselle vai oliko se tyttölapselle, en nyt muista kummalle, nutun ja myssyn. No, enivei kumminkin, mut lanka oli jotenki eikivaa neulottavaa ja sukista tuli jotenki löpsykät. Siispä aattelin kokeilla onnee josko toisesta langasta tekemällä tulis parempi fiilis.


Sittepä pistin puikoille Novitan Neliraita Woolia ja se olikin soljuvampaa ja pehmeämpää, mutta muuten tästäkin meinas tulla kökkökeikka johtuen langan vähyydestä ja lisävärien vääryydestä, kunnes kiltisti menin vaan kauppaan ja ostin kerän luonnonvalkoista. Värien säätämisestä ohtuen mulla taitaa nyt olla junasukkakiintiö täynnä...ainakin kaheksi viikoksi, sillä mää tahon tehä jotain muutakin välillä. Muuten kyllä woolista tuli ihan kivat sukat joten nää taitaa päästä Kustin polkupyörän kyytiin siis sen joka on nykyään Itellalla töissä. :)


Tota Soflin Mimosaa mulla on vielä jäljellä eli siitä tarttee kai tehä jossain vaiheessa vielä jotain, mutta olkoon nyt kaapissa hetken aikaa.

Säätämisestä vielä puheen ollen. Sitä mun yhtä pipo/myssyrojektia mää oon kans säätäny eessuntaas ja alkaa olla mitta täynnä senkin suhteen kun ei tunnu onnistuvan ollenkaan. Se on kyl ny neulottu ja on päättelyä vaille mutku mutku...se ei oo kiva... mää taijan purkaa.....

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Kusti toi tänään tänne hienot junasukat :)
Kiitoksia kovasti !!
Tosin sukat oli vielä semmoset peppuun asti yltävät, mutta nopeaa ne on sopivat :)
Ja pojat ihastu pipoihin :) Eipä oo monella koulussa samanlaista :)
Kiitoksia vielä!

santra kirjoitti...

Kiva että Kusti on saanyt 'pyöräretkensä' tehtyä ja paketti on tullut perille. Ja mukava kuulla että pipot oli pojille mieleiset. Mukavaa talvea sinne pohjoiseen!