sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Surr rurr osa1

Ompelukone oli Äiteellä jonkin aikaa. Mikä oli kaikenkaikkiaan hieno homma eli mainio juttu. Nääs kun kone on täällä, se seisoo joskus viikkotolkulla pöydällä niin ettei kukaan viitti edes pyyhkiä siitä pölyjäkään. Joka on ihan ketaletta, koska mää tahtoisin ja mun pitäis, mut en kumminkaan saa aikaiseksi mitään. Paitti puikoilla ja sitäkin hitaasti.

Noh, nyt kun tää kone oli poissa mun silmistäni, vaan ei mielestäni, jonkin aikaa niin mää sain kerättyä patoutunutta ompeluenergiaa varastoon ja se vaan odotti piilossa koska saisi ryöpsähtää ilimoille. Ja kun kone sitten rantautui tohon ompelupöydälleni rupes surina käymään niinku mehiläispesässä. Ja tämmöstä se suriseminen sai aikaan.


Puolihame. Kaavat OTTOBRE 5/2007 suloinen samettihame, kangas Eurokankaasta. Ja huamatkaa, vaikkei näykään, mää myös vuoritin hameen, mikä on pieni ihme että meikäläinen viittii, ku se ei kerran näy kellekään. Mut totesin et hullu se on (siis mää) joka ei vuorita hametta, kun se on sen jälkeen niin helppo käyttää. Solahtaa päälle ja eikä kiipee. :o
Pusero. Kaavat OTTOBRE 5/2007 pörröinen neulospusero, kangas Äiteen 'vuosikertakankaita' ajalta ennen nakkisotaa.


Hameessa on kaarroke ylhäällä. Ja yks virhe, jonka huamasin jälkeenpäin.


Ja kun kangasta riitti ompelin vielä pitkän pötkön jota voi käyttää huivina kaulalla.


Toinen pusero samalla kaavalla. Kangas Eurokankaasta.


Kun tähän puseroon liitetään tälläinen PÖTKÖ ja vähän asetellaan niin sadaan lötköinen irtokaulus ihan vaan vaihtelun vuoksi.



Suriseminen jatkuu.....

1 kommentti:

Helena kirjoitti...

Hyvän näköset ompelukset! Mäkin kyllä aion ensiviikolla ihan varmasti, kun kangaskin on jo ostettu..