torstai 3. helmikuuta 2011

Tahdon olla kuin lautasellinen parsaa

Ihan pakko oli laittaa otsikoksi J. Karjalaisen sanat, kun eilen kuvatessa se auko kitarisojaan tuon laulun tahdissa radiossa ja tänään 'jonka ylle valutetaan voisulaa' on soinut päässäni koko päivän. Siitäkin huolimatta etten ihan tankoparsalta näytäkään näissä kuvissa, en edes värin puolesta.


Hihoja neuloessa tuli semmonen kaamea aivastus etteikö ne ole liian kapeat ja sovittaessa mää jo mielessäni näin painajaisia et joudun purkamaan koko höskän. No, onneksi huuhteluainekylpy teki ihmeitä sen verran etten taija sittenkään purkaa. Kyllä tämä ulkoilupuseroksi kelepaa niinkun oli alkuperäinen aikomuskin.


OHJE: Novita lehti Syksy 2006 miehen ja naisen neulepusero
Lanka: Novitan 7-veljestä
Puikot: Nro 4

Ohjeesta olen poikennut sen verran että neuloin tuon puserossa olevan sivupalmikon myös hihoihin keskelle. Tykästyin näet siihen sen verran että halusin väkisin ängetä palmikkoa hihoihinkin. Takakappale on ihan sileää ja jälkeenpäin vähän harmittaa etten keksinyt sinnekin jotain piristystä.


Vähän vaikea kuvattava tämä väri on, enkä meinannut saaha noita hihapalmikoita näkyviin millään. Mutta kattokaa tätä, mullahan on melkein muskelit. ;=D

5 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Onpa kiva neule. Värikin on superihana. Mulla on myös jemmassa tuota petrolia, mutta en ole vielä päättänyt, että mihin neuleeseen sen käytän.

Hepsi kirjoitti...

Kaunis neule ja värikin on kiva! Ja muskelit makiat! =)

Amalia48 kirjoitti...

Sösses...miten ihku ihana neule....muskeleita ....niitä pitääkin olla...kuuluu asiaan:)

santra kirjoitti...

Kiitoksia kaikile kommenteista!

Petrooli on kyllä ihana väri. Onneksi sitä jäi vielä pari kerää, saa tehtyä vaikka palmikkosukat tai jotain muuta kivaa.

Juu, hartiat on ku ladonovet, ei niin levveet vaan niin lahot vain miten se menikään? ;)

helena kirjoitti...

Komea neule, kyllä tuota kelpaa käyttää muulloinkin kuin ulkoillessa!