keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tästähän unohtui koko otsikko pois


AMALIALTA napsahti tämmönen plakaatti. Tässä vastauksia siitä tuleviin kysymyksiin.


1. Milloin aloitit blogin?

Ensimmäinen postaus näyttää tulleen 20.2.2007 (oho, oon siis blogannu neljä vuotta ja päivä on ohitettu sulavasti huomaamati, pitäsköhän sille tehä jotain?). Seurailin aikani toisten neuleblogeja ja erään ystäväni yllytyksestä ja tyttäreni kärsivällisellä avustuksella (no ku hei puolet asioista tippu heti päästä pois ja toista puolta en ymmärtäny!?) tämmönen tahvompikin alkaa selvitä omin avuin. Blogi oli alusta asti neuleblogien listalla mutta muuten en tohtinut kertoa kenellekään että on tullut aloitettua (ujo piimä).


2.Mistä kirjoitat? Mitä käsittelet?

Pääasiassa tarkoitus on pitää käsiytöpäiväkirjaa, mutta näköjään tänne eksyy välillä muutakin höpinää.


3. Mikä sai sinut aloittamaan?

Oma innostus käsitöihin, toisten innostus ja hienot työt. Samalla voi nähdä oman taidon kehittymisen kun vain klikkailee aikaa taaksepäin. Useinhan ne omat tekeleet on pitkin maailmoja, eikä kaikki todistusaineisto jää omiin käsiin.


4. Mikä tekee siitä erikoisen?

Varmaan kirjoitusvirheet. Kirjaimet vaan vaihtaa paikaa kirjoittaessa ja niitä joutuu alvariinsa korjailemaan, julkaisun jälkeenkin, vaikka oon moneen kertaan tekstin lukenu niin ei auta. Sama tapahtuu lukiessa. Eilen illakin kun luin sängyssä ratkesin ykskaks nauramaan, tuumasi Mies: Jaaha, luit taas väärin. Niin, luin 'vettä korvassa´ ja sana oli 'kuussa´. Onkohan mulla joku luki-häiriö?


5. Mitä haluaisit muutta?

Periaatteessa en kai mitään tässä vaiheessa, mutta blogipohja muuttuu kyllä sillointällöin fiilinkien mukaan ja jos sattuu uusi ja kivempi eteen tulemaan. Vaihtelu virkistää.Tunnustusta pitäisi sitten jakaa eteenpäin. Edellisten tunnustusten jakamisessa olin ihan hoomoilasena, mutta nyt haluan jakaa tämän ainakin Miralle, joka antoi edellisen tunnustuksen, KaijuLiinille, sekä Mossen poikamiespäiviä ilahduttamaan. Jos tulee mieleen vielä jotain niin lisäilen sitten jälkikäteen.

4 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :)

Mira kirjoitti...

Sait blogiini toisenkin tunnustuksen... mistä noita nyt tulee :)

santra kirjoitti...

Voi kiitoksia taas kerran! :D

Pirena kirjoitti...

Mistä lie tulin mutta tänne jouduin. Tulipa oikein hyvä aloitus aamulle kun luin sun juttujasi. Niistä pursuaa jotain mukavaa joka pistää hörähtelemään. Tämmösest mie tykkään.