perjantai 27. toukokuuta 2011

The Color of my Life

Mää meinasin sovittaa toho lausahdukseen Celine Dionia, mut sehän laulaa LOVEsta eikä LIFEstä, mut antaa mennä kun on alamäki, samalla kirjaimella alkaa, ja siitäkin huolimati että yks työkaveri kerran sanoi et: ''Mää en kestä ton naisen kiekumista.'' Uhastakin pistin ton Dionin kiekumaan toho taustalle tätä kirjoittaessa ( beibe, beibe, beibe...lainaus parhaillaan kuuluvasta laulusta *).


Näitten sukkien tarina alkaa oikeestaan jo toissa kesästä. Mää sillon ryntäsin kauppaan ostamaan vihreetä lankaa, VAIN ja AINOASTAAN yhen kerän. Olin nääs neulomassa pitkiä villasukkia ( pikoos juu laaav mii......* ) ja kuinka ollakaan lanka loppui kesken?! Ja kuinka ollakaan, kun sain kaupassa kerän käteeni, totesin et jos ostaa kolme kerää saa halvemmalla per kerä. En varmaankaan ois ostanu (tämänhän te tietysti uskotte), jos oisin ollu yksin, mut Äiti, joka sattui olemaan mukana, sanoi vanhempana ja viisaampana et TIETENKIN otat kaikki kolme. Siis Vileenin vilosofiaa, jos halvalla saa tarttee ostaa vaik'ei tartteiskaan ( fooooolink in tu juuuuuuu.......* ).


Minä, joka aina oon ollu kiltti tyttö (kysykää vaikka Äiteeltä), ostin. Kattelin niitä keriä sillä silmällä et mikä sopis vihreeseen, kun ei se koko kerä kumminkaan niihin toisiin sukkii uppoisi, ja pongasin sieltä hyllystä värit jotka ei oikeen sopinu yhteen, mut kumminki sopi ( ool tät juu tuu sedyysös miiiiii...... * ) . Sain siinä samalla sit semmosen älynpläjäyksen et näistä väreistä haluun pitkät sukat ittelleni. ( ooooool pai mai seeeeellfff....... * ) Täs ne ny sitte on. Vähän otti aikaa ennenkun saatiin ideasta toteutukseen ja arvatkaa tykkäänkö??? No, T-Y-K-K-Ä-Ä-N. Malli on sama kun edellisen postauksen harmaissa sukissa. Tosin sääriosa on lyhyempi ja sit huomasin, kun olin jo puolet kummastakin sukasta neulonu, et olin palmikkokierron jälkeen lisänny yhen välikerroksen. Mut ei tuo niimpal haittaa et purkaa ois tarvinnu ( juu meik mii viil laik ööö nätsyräälll wööömäääännnn......* ).


Malli: Novita Kevät 2011 KLIKKAA TÄSTÄ OHJEESEEN
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: Nro 3,5 ( ai mast pii kreisi naaauuu..... *)

Noi kuvat ei ihan anna oikeutta väreille, ne on pikkusen pehmeemmät kun räikeessä auringonvalossa otetut fotokraafit. Mut näihin on nyt tyytyminen. Elikkä, ei ku uutta puikkoa käteen ja lankaa liukumaan. Nyt puhuttelis tommonen aniliininpunanen lanka.... ( rivööör diiiip mauntiink haaaiiiii.........*).

Hauskaa viikonloppuva kaikille. ;D ( hei mään, jou mään.....* )


*lainaus parhaillaan kuuluvasta laulusta

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Komeat sukat ja hauska postaus! =)