lauantai 21. toukokuuta 2011

Soita Paranoid


Dunnelmasta toiseen nää mun musikkivalinnat. ;) Meinaan et jos edellisten sukkien valmistumisen vuoksi piti hoiltata sitä kiekkobiisiä....... Mut jotenkin nää oli niin synkännäköiset, mistä lie tuli ajatus neuloa pitkät harmaat sukat, sillon se viel oli hyvä idea. Matkan varrella iski pieni epäilys et jos näistä tuleekin niin harmaan arjenväriset ettei oo ees kiva pitää. No, aurinko näyttää armahtavan paljon, eikä nää ehkä niin kamalat ookaan.


Malli: Novita kevät 2011 Ohje löytyy myös netistä, klikkaa tästä
Lanka: Novita 7-veikka
Puikot: Nro 3,5

Näin tällä ohjeella neulotut sukat valkoisena jossain blogissa, sori en nyt muista missä, ne oli tosi nätit ja ajattelin siis tehdä ne jollain muulla värillä. Ohjeesta oli niissä sukissa poikettu kantalapun osalta ja jatkettu palmikkoa siihenkin ja tein samoin, koska se näyttää kivalta. Ohje on kiva ja simppeli eikä palmikossa tarvitse palmikkopuikkoa, vaikka ohjeessa niin neuvotaankin. Neuloo vaan ensin toisen silmukan ja sitten ensimmäisen ja päästää vasta sitten silmukat pois puikoilta. Palmikkopuikon kanssa se ois ollu yhtä räpläämistä. Tosin kantalapussa toinen palmikonkierto pitää tehdä nurjalla.


Mikä siinä on, että kun mää päätän vähentää lankavarastojani, niin heti pitää mennä kauppaan ostamaan lisää lankaa, kun valitsemani väri ei sittenkään riittänyt näihin pitkiin sukkiin.......?! Ja nyt sit siitäkin kerästä jäi jämä. ;D

Voi ei ja nyt rupes soimaan seurava biisi.......................................................

4 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniit palmikkosukat!

santra kirjoitti...

Kiitos, väri on kyl niiiin arkinen ja harmaa et seuraavat sukat sai olla jotain muuuuuta. ;)

Amalia48 kirjoitti...

Kauniit on sukat, vaikka väri lieneenkin arkinen, mutta harmaahan on lämmin väri.

Elli kirjoitti...

Kauniit sukat :)