tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tossua toisen eteenTilattiin neulomuksia, vaan ei osattu päättää tossua vai varretonta sukkaa.

Eikä väreistäkään ollu mitään erikoistoivomuksia, muistaakseni. No, pistettiin sitten tikutellen enste noita tossuja. Tuli kahet siitä syystä että ekoja tein autossa matkatyönä ja en muistanut kotona tarkistaa muistiinpanoja et montaks silmukkaa ja niin pois päitten. Toiset on siis isommat, noi petroolit.
Sitte mää hairahtusin ostamaan uutta lankaa, tarkemmin ottaen kolme kerää, kaikki eri värejä, kirjavia. Koko alku vuojen oon pantannu kaikkee lankaostoja ja ollu tiukkana itelleni ja sit sorruin ostamaan kaks kerää Novitan Raitaa, tää ja sit sini/vihree/vaaleeliila ja kolmas on sit Papukaijaa. Huh huijaa, näin kävi.

Tästä raidasta tuli sitte varrettomat. Toivottavasti sopii saajalle, ku nääs en löytänyt mistään mun 3,5 puikkoja, niin piti ottaa kolmoset. Sivumennen sanoen korjasin tämänkin vahingon ja ostin uuvet bambuset. Sitä ei tiiä nääs erkkikään missä ne toiset on, kun en löytäny vaik kuin etin. Nii et on sit ottaa, jos nää onki tiukat, ja kutasta uuvet. Ja sit on lankaaki mistä valita (sitähän niinku ei ennestään ollu?!), jos tylsistyttää neuloo samasta kerästä.

Nyt sauna kutsuu. Jos vaik sais ens yönä nukuttuu pitempään kuin kolmeen, alkaa olla takki tyhjä tältä päivältä....... vaik tekis kyl mieli vähän kutasta jotakin.... tai oikeestaan pitäs keksii miten ne kulmakarvat tehhään, sitä vaille valmiit on yks työ... Tytär tietää ja on oottanu jo......ööööö kauan.

PS. Sori vaan tarttee säätää noit tekstejä ja kuvia ku esikatselu ei näytä niit oikeen. Josko nyt kelpais.

5 kommenttia:

Amalia48 kirjoitti...

Voihan himpakki miten kivoja tossuja outkii värkännä viime käynnin jäläkkeen!

Jokke kirjoitti...

Ooo, kesätossukathan ne siinä.

santra kirjoitti...

Kiitoksii molemmille! Taisi kutimet liimaantua mun käteen, kun on lisää tossuja tulossa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksii varpaanlämmittimistä! Niistä on ollu nii pal kauhiasti iloa meidän kylmässä mökissä :)

santra kirjoitti...

Olepa hyvä! :D