lauantai 16. heinäkuuta 2011

Groucho MarxIdea näihin sukiin pompsahti Likkalapsen mieleen maaliskuussa kun vietettiin taiteidenpäivä Helezinkissä ja hortoiltiin yhesä askartelukaupassa ympäriämpäri, kuin Liisa ihmemaassa. Mää sitte lupasin pistää mietintämyssyn korville ja vähän funtsia. Noh, sukat mää sitte tekasin alta aikayksiön, perushuttua kun ovat, mut toi koristelu vei aikaa ja junnas paikoillaan melekeistä ufoutumiseen astikka. Kui se voi olla nii vaikeeta joskus tuo luovuuden pusertaminen, mekekein ku tirvasis verta nenästä. Onneks ei ny ihan laastaria ja sidetarpeita tarvinnu käyttää.


En tiiä vastaako toteutus ihan mallia, mut sinne päin ehkä kuitenki. Tota sikaria en saanu millään asetettua tuohon suupieleen vaik värkkäsin sen kanssa ja sain aikaan vaan kasan langansuttuja. Tietennii nyt jälkeenpäin tuli mieleen viel yks konsti jota ois voinu viel kokeilla, mut ei ny sitte.


Puikot oli muistaakseni 3,5 jolla kutasin nuo sukat ja virkkuukoukkua ja silmäneulaa sit viel tarvittiin ja tietennii nuo silimätki. Ja ihan seiska veikkaa lanka vaan on. Et simmottis tämmöttis täl kertaa. :)

1 kommentti: