maanantai 10. lokakuuta 2011

Eikö se ossaa muuta ku purkaa?


Nähtävästi ei. Piti sitte nääki sukat tehä kahteen kertaan. Tällä neuloksellahan tein just ennen sukkasatoa oranssinkirjavat sukat, siis nämä sukat. En sitte onnistunu kahta kertaa peräkkäin tehä samoilla langoilla ja samoilla puikoilla samanlaisia sukkia. Aloitin ja tikuttelin menehen ja totesin että taijan tehä sukkia elefantille. Miten voi käsiala löystyä ykskaks niin hirveesti? Se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Sykäysen näitten sukkien tekoon antoi ystäväni, joka sanoi haluavansa sukat joissa on liilaa ja harmaata, muulla ei sitten ollu niin väliä kun väreillä. Aattelin että kun hällä on kyllä ollut siskonsa tekemiä pitsisukkia niin teen vähän erilaiset ja tähän päädyin. Että silleestä. Lankana on Novitan Jussia (liila) ja 7-veikkaa (harmaa). Puikkoina ne ihkut bambut 3,5. Mut ei näistäkään tullu vielä niin ihanat kun niistä jotka ensin pongasin,
katsopas siis tänne.

Nyt sitte pitäis osata päättää alottaisko omenavarkaussukat (käytiin nimittäin viikonloppuna omenavarkaissa ja kai ne pitäs jotenkin yrittää korvata ;D) vai ihan jotain muuta kun se tunikan virkkaus tökkiiiiii niin pahasti. Sii juu.


2 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Nää on kivat. :) itsekin ajattelin jossain vaiheessa kokeilla paksummalla sukkalangalla. Hyvin näyttävät toimivan.

santra kirjoitti...

Kiitti. Toivottavasti saajakin tykkää, varsista en tehny niin pitkiä kun oisin halunnu, kun pelkäsin että Jussi loppuu kesken, mut ei ois tarvinnu pelätä, sitä jäikin vielä.