maanantai 24. lokakuuta 2011

Jippiii

Uusi Ulla on ilmestynyt. Lehteen voit KLIKATA TÄSTÄ. Olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa, siitä lähtien kun luin 50 Villapeikkoa-blogin Suvilta, että sinne on tulossa hänen suunnittelema SIRLE-pipon ohje.


Ajattelin kokeilla sen tekemistä näistä Porvoosta ostamistani Duett langoista.Ihan uusi lankatuttavuus, mutta pehmeää ja mukavan tuntuista. Siinä on 55% puuvillaa ja 45% merinovillaa. Valitettavasti ei ole enempää kuin nuo kolme kerää.


Porvoosta tuli ostettua myös tätä Cornwallia, 70% villaa ja 30% akryyliä, puikot 4,5-5,5. Mitäs näistä sit vois tehä? Harmittavasti löysin alekorista vain kolme kerää näitäkin a 50g/100m. Pipo, sukat, kaulahuivi.....öh. Eihän nuo mihinkään oikein riitä. Saa sitten nähdä miltä neulottuna näyttää. joskus nuo kirjavat ei näytä neulottuna yhtään hyvältä. Onko kellään kokemusta noista kummastakaan langasta?


Oon saanu pitää Isää ja Äitiä yön yli kylässä, asuvat kuitenkin vain viiden kilometrin päässä. Tullessaan toivat uuden ´asukkaan´ kirjahyllyyni. Siis inspiraatiota kangaskaapin tyhjennykseen!

4 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja!!! Säähän saat siitä väriävaihtavasta vaikka keepin ittelles, kun olet tommonen "taatiainen".. Mutt toi vaaleenpunanen on ihan herkku! Sitäpaitsi, seurattuani blogiasi tässä jonkin aikaa, olen jo toiset sukat kutonut itselleni ja miehelle on tulossa myös kahdet sukat. Ennen en välittäny sukkia kutoa ollenkaan...että..vaikutusta on, vaikutusta on..!!

santra kirjoitti...

Paksu Leidi: Ai jaa oonko mää sullekin jotain sukkamaniaa päässy tartuttelemaan?! No mutta sukathan on niin tarpeellisia ja niitä tarvii monta paria et ois aina käytettäviä vaik osa oiski pesussa. Että keepiin toi kirjava lanka vois riittää, pitäs kai alkaa kaivelemaan ohjetta jostain.

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihanan pehmeän näköisiä lankoja! Oletko jo päättänyt mitä teet niistä?

santra kirjoitti...

WeirdRockStar: Nuo vaaleanpunaiset no jo tehty pipoksi, mut kuvaa nyt tämmösellä säällä kun ilima on ku masentunu morsian eli niiiiin harmaa. Ei oo onnistunu. Mut noi kirjavat on vielä tarkoitusta vailla.