lauantai 22. lokakuuta 2011

Kimuna ja vimppu...


... on omenien toiset nimet. Ainakin lapsuudessani nimiteltiin omenoita noillakin nimillä. Sukilla ja omenilla ei oikeastaan ole mitään tekemistä toisetensa kanssa, paitsi tässä tapauksessa aasinsiltana. Saatiin näes Poikalapsen appivanhemmilta omenioita ja ajattelin sitten korvata niitä vähän sukanretaleillla. Piti ihan kutasta alusta asti, nääs ei varastossa ollut kun naistensukkia, miesten sukat kokoa 43. Toivottavasti on sopivat.


Harjoitus mielessä kokeilin tuota kirjoneuletta. En ole sitä kutassut kun pariin pipoon, ihan harjoitus mielessä. ;D Tiukkaa tuli tuo käsiala. Sen verta sovitin Ukkoni jalakoihin, jotta mahtuu ainakin eikä kiristä nilikasta. Ois voinu ottaa vähän isommat puikot, jos ois tienny etukäteen et kiristelen hampaat irvessä tuota neulosta. Siitäkin huolimatta, että käänsin varren nurinpäin ja langanjuoksut tuli ulkokaarteelle.

Syy miksi päädyin tähän harjoitukseen on se, että tää TAHTOO tällaiset!!!!


ON IHAN PAKKO SAADA. Oho, uups menin ihan huutamaan kyseisen asian. No, jos joltakulta rupes nyt kuola valumaan näppäimistölle niin ohjeen voi löytää TÄÄLTÄ. Pitsisukka oli nimittäin tehnyt tuonne Sukkasatoon tälläiset pidemmillä varsilla. KLIKKAA TÄSTÄ.


Näitten sukkien ohje on uusimmassa Novitan Talvi 2011.ssa sivulla 54 Kirjoneulesukat. Ne on neulottu valkosesta 7-veikasta ja kirjot tehty vihreellä ja toi teräosan pilkutus kolmen kerroksen välillä, mulla on vaan yks välikerros kun rupes tympimään ja halusin päästä siitä äkkiä eroon. Nii että mitä tää ennustaa noitten haaveittensukkien teosta jos pilkutuskin tympii!? Kysyn vaan. Mulla on lankana 7-veikan jämiä ja Jussia toi liila, puikot 3,5 bambut.

Sukkasato alkaa olla loppusuoralla ja ihan hyvä, tekis mieli tehä jo jotain muuta, mutta katotaan saanko vielä yhet sukat messiin. Jos jotain kiinnostaa minkälaista satoa on saatu käykää kurkkaamassa TÄSTÄ. Leppoisaa lauantaita kaikille. :)

6 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Onhan kivan näköiset sukat! Minun sukkasadon ainokainen on vieläkin puikoilla. Pakkohan edes se on saada valmiiksi:)

Mira kirjoitti...

Hauskan näköset sukat :)

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanat sukat! Itse aloitin saman mallin neulomisen eilen, ja koska lanka ja puikot ovat erikokoiset, tuleekin miehen sukat lapsen sukka...

Niinu kirjoitti...

Voi voi,pitikin tulla tänne katsomaan...melkein jo luulin että tähän olisi ollut hyvä lopettaa mutta sitten näin nuo haikailemasi kirjoneulesukat...auts, ihanat on:)

santra kirjoitti...

Helena: Kiitos. Ootahan vaikka iskisi vielä sukkamania ennenkun sato loppuu. ;)

Mira: Kiitti paljon.

Kangaskasa: Kiitos myös sinulle. Joskus sitä yllättyy mitä sitä puikoilta syntyykään. ;)

Niinu: Täytyy tutkailla lankatarjontaa, että löytäisi kivat sävyt noihin haavesukkiin. On ne niin ihqut.

Nipi kirjoitti...

Kauniit kirjavat sukat :)