sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Oliks ne värit sininen ja keltainen ....


.... kyselin jälkeen päin kahden parin sukkatilaajalta. Vastaus kuuluui jotenkin siihen tapaan, että 'On se hyvä kun sunkin muisti toimii. Värit olivat vihreä ja vaaleanpuninen.' OHO, UUPS!! ;D Toiveena oli että sukanvarsi taittuu alas ja siinä olisi jotain kirjoneuletta. Öh. Seurasi neulontaa ja purkausta, kuten kuvaan kuuluu. En ole mitenkään hyvä kirjoneuloja ja nääkin meni sitten harjoituksen piikkiin. Musta alkoi nimittäin tuntumaan et tulee vähän liianki napakat sukat.



Ei ku uutta lankaa ja isompia puikkoja kehiin. Näistä tuli mielestäni kivemmat kun noista ensimmäisistä. Tosin Tytär sanoi huolivansa nuo ensimmäiset jos ne ei mee. Kummissakin sukissa lankana on 7-veikka varastoistani.



Nämä vaaleanpunaiset onnistui mielestäni heti kertaheitolla ja valmistuivatkin oletettua nopeammin. Lankana on Novitan Isoveljeä, josta en olekaan aiemmin tehnyt kuin yhdet isot miesten sukat. Musta rupes kovasti tuntumaan et määkin tarviin Isovelisukkii aika hirveesti. ;) No uus työ onkin aloitettu, mut ei sukkia. Vaihteeks puseroo kun talvikin saapui lumineen ja pakkasineen. Ai nii ja nää sukanmallit on ihan omista sahajauhoista riipastu, paitsi noitten ensimmäisten sukkien langanvenytykset on Novitan Sukkalehdestä s.79 olevista miehen ruotosukista. Siis vähän sinnepäin. No kahtotaan kelepaisko nää väsäykset sille ken halus vihreetä ja valeenpunasta.

Rapsakkaita kelejä!

3 kommenttia:

Tiltu kirjoitti...

Nättejä sukkia olet tehnyt!

Mira kirjoitti...

Aivan ihanat nuo vaaleanpunaset :)

santra kirjoitti...

Tiltu. Kiitoksia vaan. Hienoja sukkia olit itekin tehnyt, kun kävin kurkkaamassa blogissasi.

Mira: Kiitti. Vaaleanpunainen on väri josta itekin tykkään ja ihmettelinkin noita neuloessa miksen oo sit tehny itellekin jo monta paria. Tarttee korjata tilanne.