torstai 23. helmikuuta 2012

Bling Bling

OHJE: Novita syksy 2011 s. 56, malli 38
LANKA: Novitan Rose Mohair 541, Rose Mohair Lux 541, menekki yht. 325g
PUIKOT:  Nro 8 ja 7 resoriin

  Se valmistui sittenkin!!!! Ja se on kokonaan ystäväni ansiota. Ehkä jotkut muistaa, että taannoin peräänkuulutin tuota Rose Mohair-lankaa ja etsisikelin sitä pitkin Suomenniemeä. No, ei siinä mitään, toinen lanka tuli Virosta Karnaluksista ja toinen Kristiinankaupungista,  jossa ystäväni Paksu Leidi  pongasi kyseisen eksyneen lampaan.  Tsiljoona kiitosta hänelle, niin ei tarvinnut rasittaa pieniä harmaita aivosolujani enempää tämän ongelman ratkaisemiseksi. <3 <3 <3 Ohjeessa pusero oli neulottu siniharmaalla ja kamelinvärisellä kaksinkerroin, mutta itse halusin vähän kimalletta joukkoon, vaan en liikaa.


Luxia tilasin kaksi kerää ja toista sain neljä kerää. Yksi olisi riittänyt kumpiakin, eli nyt on vähän ylimääräistä. En tiedä olenko jotenkin addiktoitunut tuohon mohair lankaan, mutta uutta on suunnitteilla näistä ja vähän muistakin väreistä sekoitellen. En vaan osaa päättää aloitanko näistä vai jatkanko smurffilankaa, joka myös on päässyt puikoille. Kiltisti se on kuitenkin odotellut noitten puseroitten valmistumista eikä ole kauheesti huudellut omilta puikoiltansa jatkamaan jo aloitettua. Nyt pitäis sitten päättää........ hmmm. :)

3 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Ilo oli kokonaan mun puolellani.. oikeen riemu, kun löysin sitä Mohairia..Näin se menee että etsivä voi löytää ja löytääkin lopultas!!! Ja vähän liikaakin.. :) Siitähän tulikin sitten makee kuin mansikka siit puserosta..

santra kirjoitti...

Kiitos ystäväiseni. :)

Unknown kirjoitti...

Tosi kaunis neule. Onneksi sait lisää lanka ja se valmistui :)

Aurnkoista karkauspäivää :)