tiistai 19. kesäkuuta 2012

Onks beige mummojen väri?


Juu, on kökkö kuva. Sori. Aamu oli niin aurinkoinen, kun näitä kuvasin, jotta ihan silimiä häikäisi. Mut tämmösen ompeluidean sain putkahtamaan päähäni. Viime tipassa tarpeeseen nähden, vaan valmiiksi tuli.

KAAVAT: Pusero, Suurikäsityö 5-6 2012 s. 31,. Hame, Moda 6/2006
KANKAAT: Puseron etukpl mummon vanha huivi, takakpl trikoota. Hamekangas saatu Paksulta Leidiltä, hameen helman pitsi ostettu kirppikseltä joskus.

 

Hame on ommeltu samalla kaavalla kun MEKKONEN (klik) aiemmassa postauksessa. Tällä kerralla käytin siis vain hameosan kaavan. Modassakin oli tehty samalla kaavalla eri versiot erilaisista kankaista, muistaakseni. Hameeseen laitoin myös vuorin. Kökkö ommeltava ja on hyvä ettei se näy kenellekään, mutta ryysyttää kummasti ja hametta on mukavampi pitää päällä. Hamekangas ei ole kauhean rypistyvää sorttia vaikka päivän pyrstölläni istuinkin sen kanssa.

Puseron etukpl oli SK:ssakin tehty vanhasta huivista. Malli tuntuu kivalta ja sillä voisi ommella vielä jonkun kesäpuseron. Takakappaleen väriksi olisi ehkä voinut ottaa muun kuin noiden kukkien sinisen, mutta varastoissa ei ollut sopivamman väristä trikoota siihen hätään. 

Kääntyykö mummo nyt haudassaan, kun käytti  hän huivia paidassaan? ;)

4 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Wautsi Wau!!! Mä arvasin, ett oikeelle ihmiselle meni kankaat! Hyvä kun saat niistä jotain aikaseks, meinaan meikäläinen ei saanu eikä taida saada niistäkään, jotka vielä täällä kotona kaapissa nököttää.... Oliks tää nyt se "ylä-mummo"...siis yläosa..??? Kiva hame, sopii sulle toi malli..

santra kirjoitti...

Tattista vaan. Mullahan on noita kankaita entisiäkin, mut kuinka se onkaan et uudemmat tulokkaat saa ronspiraation roihuamaan. ;D

Helena kirjoitti...

Kiva kokonaisuus! Mulla on "tekeillä" toi sama pusero. Siis huivi ja vanha t-paita ostettu kirpparilta :)

santra kirjoitti...

Kiitti. Täytyypä tulla sitten kurkkimaan minkälaisen puseron teit.