maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rolling in the deep*


Käväistiin tuossa touko/kesäkuun vaihteessa pienellä mökkilomalla. Käsityöksi matkalle otin jämälankaprojektia sukkien muodossa. Että niinku aivotonta menoa, jotta sais sahanpurutkin lepoa lomalla. Liila/vihreät on päättelemäti, lanka loppu ja oli vaan pakko saada ne pois puikoilta, että vois alottaa vielä nuo kolmannet. Ja arvatkaa vaan oliko kotona sit vihreetä lankaa tai muutakaan sopivan väristä? Tuon vertaisenko takia pitäis ostaa yks kerä lisää? Mökki oli kiva, maisemat aika upeet. Vai? Joka päivä päikkärit, sukkaa pukkas ja isännälle kireitä siimoja joka päivä. Suurin 2,6 kg kuha ja tulihan itellekin muutama vonkale. Juu ja multa lähti talviturkki tältä keväältä tuonne rantaan.


Helpompi oli neuloo isännälle kolmet uudet sukat kun......


 Parsia nää viidet vanhat....


Parit käsityöt on kuvausvalmiina ja pari uutta projektia puikoilla, mut toi valokuvaus on villinnyt pikkusen ja kameraa on ulkoilutettu ahkerasti tuolla pihalla.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

* Ps. Otsikon mukaan siis Adelea kuunnellaan. :)

1 kommentti:

sirimi kirjoitti...

Nättejä sukkia olet neulonut jämälangoista.
Minä "parsin" ennen lasten sukkia niin, että leikkasin terät pois ja purin sen verran että sain silmukat puikoille, ja neuloin uudet terät. Tein samalla vähän kasvuvaraakin :)