lauantai 22. marraskuuta 2008

Myssytys osa 3

Menin myssyyn enkä päässyt pois. Kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan..... Rojektit ne vaan senkun laajenee ja laajenee ja eikä aikaakaan kun oli jälleen uusi myssy puikoilla. Olin joskus ostanut Novita Woolia ihanan värin takia kaksi kerää, enkä sen jälkeen nähnyt samaa väriä enää missään. Silloin ajattelin tekeväni siitä sukat itselleni, nyt se välttämättä halusi tulla myssyksi ja enkä voinut vastustaa sen kutsua. Sitten tietenkin kun myssy oli valmis, tajusin tarvitsevani samasta väristä huivin ja ei kun metsästämään lankaa kaikista mahdollisista ja mahdottomista kaupoista. Moukan tuurilla sain sitä viimeisestä kaupasta josta etsin ja ostinkin sitten varmuuden vuoksi monta kerää. Sitten aloitin huivin ja mitä tapahtui.... Rupesin nippottaman sävyerosta.


Katsokaa vaikka, ihan selkeästi huivin väri on heleämpi. Ja värieron huomaa selvästi kun niitä käyttää niin lähekkäin kun päässä ja kaulassa, eikö vain ? Niin, että mites nyt suu pannaan? Homman nimi on tämä: teen huivin valmiiksi ja sitten teen myssyn samasta langasta JA jos lanka ei riitä (en siis heti pura, vaikka se oli ensimmäinen ajatukseni), sitten vasta puran tämän myssyn ja teen siitä lapaset. Sillä kyllä tämäkin myssy (sävystä huolimatta) mukavalta päässä näyttää. Katsokaa vaikka...... ;))))

2 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Ratkaisu: Tee siitä huivin heleästä langasta koriste myssyyn niin on samaa sarjaa :D Voi olla kivempikin kokonaisuus kun ei oo ihan "samasta puusta veistetty".

santra kirjoitti...

no, ehän mää tommosta hokannukaa.....;)) tattista.