maanantai 19. lokakuuta 2009

Lunta satoi...


... oliko se nyt 6 vai 7 päivä pohjoisemmassa suomea kun käväisin Kälykkää auttelemassa muutossa. Siinä järjestellessään tavaroita hän siivosi myös verkkokellaria. Siellä oli Anopilta ja Isomummilta jääneitä lakanoita ja kankaita pussi poikineen. Tuumasi että kun hän ei ollut nyt kymmeneen vuoteen tehnyt niistä mitään taitaa olla aika laittaa ne kierrätykseen tms. Mutta sitten hän sanoi sellaiset vaaralliset sanat. Ne meni jotenkin näin: 'Katso sinä jos....' Ja minähän katsoin niinkuin en olisi koskaan vanhoja lakanoita ja kankaita nähnyt. ;D Pengoin ne läpi ja otin pussillisen..... pois ja pidin kaikki muut.


Tässä on lakanasaalis ja alemmassa kuvassa muita kankaita. Kaikki on nyt pesty ja saikin pyöritellä erinäisiä koneellisia. Muutama ideanpoikanen alkoi heti jyllätä pääkopan sisällä. Tytär niitä jo katteli sillä silmällä ja noista kahdesta pussilakanasta, jossa on valkoisella pohjalla pieniä ruskeita sydämiä tulee tyttärelle alus- ja pussilakana ja pari tyynynliinaa, mutta niitä pitää vähän muokata koska ne ovat liian kapeat ja lyhyet nykyisiin täkkeihin.


Nyt ois siis materiaalii vaikka mihin, mut katotaan minne asti mielikuvitus riittää. Että lähteekö maatakiertävälle radalle vai ihan toisiin barusfääreihin. Jepulis.

1 kommentti:

Santramaikki kirjoitti...

Aika tavaran kaupihtee. :)tive