tiistai 27. lokakuuta 2009

Suklaata, kahvia, syksyn värejä ja marjoja


Niitä on mielestäni tässä sukkalangassa jonka ostin viime kesänä kotimatkalla Kalakukkojen kaupungin kauppahallista, kun oli ihan pakko. Ai miks oli pakko, vai? No kun vaan oli!! Mää vaan menin kattomaan sitä kauppaa ja ihan vastustamattomasti se vyyhti hakeutui mun käteen ja halusi muuttaa meille. Ihan totta. Onks teille koskaan käynyt niin? Tää on jotenki mystinen juttu. ;) Ainoo joka mua vielä harmittaa on se etten ostanut sitäkin vyyhtiä jossa ois ollu turkoosia. Mää humallun joskus väreistä niin että menen melkeen narkoosiin. Ilmankos mun Miäs kysy, kun tulin sieltä kaupasta ulos lankavyyhti kainalossa että: 'No, helpottiko?'


Nää pätkärääkätyt on kyllä joskus vähä semmosta eipäsjuupas-lankaa. Ne näyttää kerällä kivoilta mut ku neulot niistä jotain sua rupee yököttämään, että eeeiih mää en kestä. Ja sit sää purat pois tekelees ja hautaat sen langan komeron uumeniin ja unohdat suosiolla sellaista koskaan ostaneesikaan ja joskus ihan vahingossa näet painajaisunia jossa se lanka kummittelee ja huhuilee sulle et 'käytä mut käytä mut'.

Siks mua vähän melkeen pelotti alkaa neulomaan tätä lankaa koska mää niin tykästyin siihen siellä kaupassa. Pikkusen on kaksjakonen mieli nyt ku sukat on valmiina. Tosin salamavalolla otetut kuvat ei kerro totuutta värisävyistä eikä anna näin ollen oikeeta kuvaa niistä. Langan kirjavuudesta johtuen en neulonut mitään krumeluureja sukkaan vaan halusin selkeetä ja simppeliä. Tosin sukkiin meni vain 46g lankaa, joten jäljelle jäi vielä 55g ja siitä saa neulottua vielä toiset pikkusukat. Niihin vois keksii sitten jotain pientä pikkuruista.


Malli: Tavis/perus
Lanka: Trekking hand art
Puikot: 2.5
Varrensuussa helmiä 42 kpl


Tällä viikolla tein Makujen keittiössä tehtyä Rusina-kookosleipää, tosin sattuneesta syystä, ilman rusinoita. Ensinnäkään ei sattunut olemaan kaapissa ja toisekseen en niistä niin paljoa välitäkään. Kantsii kokeilla oli sen verran maukasta liepuskaa. Laitoin rusinoiden sijaan kolmen viljan leseseosta ja ihan rapsakkata purtavaa tuli.

No niin. Nyt tää juttu on valmiina julkaistavaksi ja yleensä, vaikka oon lukenu sen ainakin kymmenen kertaa ja kirjoittaessa korjaillu alvariinsa tekstiä, niin heti kun oon painanu julkaise-nappulaa mää huomaan että eeiii tuol on kirjaimet väärässä järjestyksessä ja tuolta puuttuu kirjaimia, joten mulla taitaa olla joku luki-häiriö. Niin että kiitos ja anteeks, koittakaa kestää. :D

1 kommentti:

Santramaikki kirjoitti...

Kiitos"puolikaimalle" vierailusta blogissani. Sukkasi ovat oikein lämpimän näköiset ja minusta värikään ei ole hassumpi.