lauantai 7. marraskuuta 2009

Oi tule parikseni


Tekasinpa taas vaihteeksi nuita Rose/Bluebell-pipoja. Sen ohjeen ymmäminen on mulla ollu jotenki hakusessa ja kun sen viimein tajusin, niin ajattelin tehdä niitä niin monta että osaan unissanikin neuvoa jollekin miten se tehdään. Tähän mennessä niitä pipoja on valmistunut viisi tai oikeastaan yksi on vielä lieriä vaille valmis koska lanka loppui kesken eikä aniliinin punaisesta kai voi pojalle pipoa tehdä, joten pitää vähän pähkäillä sen kanssa. No aikaisemmin valmistui tuo vaaleanpunainen pipo, mutta sille piti pariksi löytää sopivan värinen lanka josta tehdä pipo pojalle. Syksyn tullen oli vähän vaikea löytää enää puuvillalankaa kaupasta kun, yllättävää kyllä, varastoissani ei ollut sopivan väristä. Tein sitten löytämästäni langasta kaksi pojan pipoa niin jää toinen varastoon.


Ohje: ULLA Bluebel-pipo 02/05 Pirjo Tuononen
Lanka: Novita Bambu (vihreä) , Marks&Katiens Avanti (vaalea)
Puikot: 3,5 sukka- ja pyöröpuikot


Puikoille on eksynyt vihdoinkin myös tämä Koivulantilan villalanka jonka väristä pidän erityisen paljon. Saas nähdä mitä siitä tulee ja kenelle. Ans kattoo.

1 kommentti:

Pirena kirjoitti...

Nättejä nuo myssykät.
Tuolla alempana kirjoitit, että veljesi olivat rikkoneet nukkesi silmämekanismin. Mun nukelleni tekivät kummipoikani (siskon poika) ja kaverinsa saman jutun pomppimalla nuken pään päällä noin 15 vuotta sitten. Arvaa harmittaako?