perjantai 17. joulukuuta 2010

well well well


Pystyinpäs päättämään. Olen nimittäin katsellut jo tovin tarjolla olevia kuppeja teenjuontia varten. Pupu-mukeihin kun ei mahdu niin paljon kun haluaisi. Melkein jo ajatuksissani päädyin punaiseen versioon tästä Taika-sarjasta, mutta sitten kaupassa sattui silmääni tämä mustavalkoinen kuppi. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Sopii mielestäni meillä olevan vanhan Domino-sarjan pullalautasten kanssa ja myös 24h sarjan lautasiin. Tietysti olisi voinut ostaa 24h:ta lisää, mutta se kuppi ei jostain syystä natsannut mun aatoksiin. Tää on paljon kivempi. Niin, tässä on kai se jokin taika. ;)


Voikos päivä mukavammin alkaa, kun saa aamupalan jälkkäriksi kahvia ja mokkapalamuffinin ja cd:stä kuuluu uutta Duffyä. Tätä hiljaista aamun tunnelmaa ois voinu jatkaa melkein.......... endlessly. :)

2 kommenttia:

Tbm kirjoitti...

Mmmm... muffinssia...

Anonyymi kirjoitti...

Ah, hyvä että mainitsit aamupalan jälkkärin! Sehän on jälkkäreistä parhain, mutta jäänyt valitettavasti isosiskojensa varjoon. Siksi lämmittääkin mieltä, kun joku muistaa liputtaa myös aamupalan jälkkärin puolesta. Peukku! :]