keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Mää en kestä


Puikoilla ollut 'epähuomioneule' on nyt valmistunut. Mitä tästä nyt sit sanois. Väristä tykkään kuin hullu marjapuurosta.
Se näyttää ihan vaarattomalta tossa hengarissa. Ohjeessa lankana oli Novitan Rose Mohair, mulla on Laila alpakkamix (75% acryl, 25% alpakka). Ei niissä juuri eroa neuletiheydessä ollu. Monesti tuo mohair saattaa löpsähtää käytössä, ainakin mun käsialallani, niinpä kävin kauppaa minkä kokoisen neulon, joten aloitin sekä S että M koon ja jonkin matkaa neulottuani vertailin. Päädyin pienempään.


Tässä kuvassa tää tuotos näyttää vielä ihan siedettävältä, mutta älkää antako sen hämätä.


Tää on ihan järkyttävä, ei sovi mulle. Ensinnäkin neule VENYY, niin että sinne mahtuis 50 kiloo lisää elopainoo. En taija kokeilla painon lisäämistä neuleeseen sopivaksi. Vaikka lyhensin mallista pituutta 8cm se silti tuntuu mittasuhteiltaan väärältä. Ja sitäpaitsi hihansuuresorit töröttää.

Mää en kestä, taitaa tulla purkuhommia......

PS. Ai, niin. Ohje on Novitan kevät 2006 neulottu naisen liivitunika s. 78, jos vaik joku haluis tietää.

3 kommenttia:

Pitsisukka kirjoitti...

Kaunis pusero!

Kirsti kirjoitti...

Tosi kaunis.

Varpu kirjoitti...

Sama ongelma! Oletko purkanut näitä Rose Mohair neuleita? Olisi ainakin kolme kaapua johon sopisi pari minua... harmittaa, mallit ovat kauniita mutta eivät pysy kuosissa. Tässä minun versio: http://twijgje.vuodatus.net/blog/1857454/rose-mohairia/
terv. Varpu