maanantai 22. elokuuta 2011

Eikä aikaakaan, kun voi KAUHISTUS

Sukkasato odottelee tuossa jo ihan nurkan takana. Siispä tuumasin jotta tarttis kai ottaa itteensä niskasta kiinni ja uskaltaa tehdä lankainventaario, siis sukkalanka. Noh, nyt se on sit tehty, enkä ottanut diapamia, ehkä ois tarvinnu.

Tässä tulee teidän vuoro: koittakaa ARVATA paljonko lankaa löytyi????? Lähimmäksi arvannut saan minun neulomat sukat! ;D Kommenttiin voi laittaa halutessaan mukaan jalan koon ja värimieltymyksiä, mielellään useampi kuin yksi, sillä tähän projektiin en aio ostaa uutta sukkalankaa. ;D Tosin nuo ehtii kyllä sittenkin kun arvaukset on suoritettu.

Tämä on siis ARVONTA, uusien lukijoiden, kivojen kommenttien, mukavan syksyn* ratoksi.

EDIT: Enpä muistanut laittaa aikaa mihin mennessä arvaukset tulee pistää likoon. Aikaa on tämä viikko ja ensi maanantaina, siis 29. elokuuta aamulla katsotaan kuka on arvannut lähemmäs. :) Samalla tule verryteltyä puikot valmiiksi Sukkasatoon, kun niktkuttelee yhet ennen h-hetkeä.


(* sanoinko mä syksy, sanoinko mä SYKSY, ei oo totta, tähän asti oon kieltänyt syksyn tulon enkä siksi oo ostanu krysantteemejakaan, kun ajattelin sen olevan kesän luovuttamista syksylle.....höh ja kääk.... olkoon sitten.... s-y-k-s-y..... hassu sana ;D ;D ;D )13 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

10 kiloa eli noin sata kerää? Miun värit taidat tietääkin.. Turkoosi,ruskea,koralli, lämpimät vihreät, oranssi, violetti miksei musta ja valkoinenkin... Koko 37. :)

Pirena kirjoitti...

Minä arvaisin että lankaa on 14,7 kg.
Mielivärejä punaisen ja vihreän eri sävyt, fuksia, violetti. Jalan koko 40.

Mira kirjoitti...

mun arvaus 8 kg... koko 38/39 ja värejä ruskea, turkoosi, violetti, pinkki tai jotain sinne päin :)

Anonyymi kirjoitti...

12,3 kg

tiinaniit kirjoitti...

Jotain 9 kg, veikkaan minä. :) Jalka 42 ja lempivärejä pinkki, violetti, valkoinen, vihreä keltainen... tai no melkein kaikki. :D

Raitalammas kirjoitti...

Mun veikkaus on 17,2 kg. Meniköhän yläkanttiin...?

Pia kirjoitti...

Kiloissa vai metreissä vaiko kilometreissä? Noh, arvaukseni on: 27 erinäköistä vyyhtiä, palloa, kerää ja langanpätkää sitten vielä!

Kengännumero on 38, ja väriltään sukat saisivat olla luonnon vaaleat, harmaat, tai mikä tahansa, sillä minä EN neulo, ja villasukka on ainoa oikea sukka (vapaa-ajalla)!

Lähetänkö jo osoitteeni? ;)

Hauskaa myöhäiskesän jatkoa sinulle!

-Pia-

Santramaikki kirjoitti...

Josko lankaa löytyy 13 kg 350g. Lemppari värejä vihreän ja oranssin sävyt. Koko 40.

nätti rätti kirjoitti...

7,5 kiloo

Pitsisukka kirjoitti...

Arvaisin että 19.6kg, Lempparivärejä siniset, violetit, punaiset, jalan koko 38.

Anonyymi kirjoitti...

9.2 kiloa..?? Kaikki kirkkaat värit on ihania... Keltainen, pinkki,oranssi jne. Jalan koko 39-40.

t.Veera

Jestanpoo kirjoitti...

Mie tuumin, että noin nelisen kiloa, se meinaa n40 erilaista kerää/lankapalloa.
n41-42, värikkäät o parhaat.

Paksu Leidi kirjoitti...

Moikka!
En ymmärrä koko sukkasato-juttua, kun en ole noissa neuleblogeissa paljoo vieraillu.. Mutta kyll mää voin arvailla sun kaappien sisältöö...sanoisko, että semmonen 5 kg ja rapiat..jotain 400 g päälle..??? Kauhian paljo on ihmiset arvailleet..mulla on vissiin pienemmästä päästä toi arvaus. Katotaan miten leidin käy.. Ja lemppari väri on tällä hetkellä turkoosi, mutt sininenki käy ja ihan punanen ja vihreeki..Että ei siis niin välii, kun melkeen kaikista väreistä pitää.