perjantai 19. elokuuta 2011

Terveisiä WienistäKäväistiinpä tuon Isännyksen kanssa loman päätteeksi hieman ulukomaan mualimoo tiirailemassa. Tarkemmin sanottun viinillä 'Viinissä'. :)


Kiva oli kaupunki ja tänne tahtoo joskus uudestaan. Huristeltiin metrolla eessuntaas, niin ja vähä ratikalla ja bussillakii, ja nähtävyyksiä nähtiin. Vaan arvatkaa mitä neuloja bongaa kesken jäätelön syönnin?? No LANKAKAUPAN tietennii.


Menasin lipasta jäätelöt väärään kurkkuun, kun niin tohkeissani olin. Valitettavasti kauppa oli silloin illalla jo kiinni, mutta älkää luulkokaan että siitä lannistuin.

Jos joku muu haluaa bongata saman kaupan, niin Marianhilferstrasse 101:ssä olevan AIDA kahvila-konditorian
vierestä menee porttikongi sisäpihalle, jonka oikealla sivulla lankakauppa luuraa. Vasemmalla sivulla oli joku terassi pöytineen.Viimeisenä päivänä ennen lähtöä pääsin kurkkailemaan lankakaupan sisältöä. Tarkoituksena oli ostaa sukkalanka puikoille nro 3,5 tai 4. Niitä oli hyllyn oikealla sivulla ja, kuten ehkä huomaatte, nappasin sieltä yhden kerän pois jo ennen kuvaamista. Ja tietenkin kaivelin myös tarjouskoria, josta muut kerät löytyivät.


Tässä saalis. Kirjava turkoosi Lana Grossa Merino 150g/390m, 80% merinovillaa, 20% polyamidia, kolme muuta väriä Lana Grosso meilenweit cotton 100g/460m, 41% puuvillaa, 39% villaa, 13% polyamidia, 7% elite (?), en tiedä mitä toi viimeinen on suomeksi, noin siinä luki. Nämä kolme kerää ovat kuitenkin puikoille 2,5-3, mutta ajattelin voivani neuloa kaksinkertaisella langalla kun kerä on melkein yksivärinen.

Niin että vahingossa jo varauduin Sukkasatoon, vaiken ollut vielä ilmoitautunutkaan siihen. ;)

Ei kommentteja: