tiistai 6. syyskuuta 2011

Sateloo


Nythän mätkähti puikoilta, siis bambupuikoilta ;D, toiset verrattomat varrettomat perus/tavis mallia olevat sukat. Lankana on tässä Steinbach Wolle Aktiv Effekt ja puikkoina 2,5, sanoinko jo bambuu. ;D En voi olla hehkuttamatta noita bambupuikkoja ja, uskokaa tai älkää, enää ei yökötä neuloa ohutta lankaa ohuilla puikoilla.

Välillä vaan pelkään katkaisevani ne puikot, varsinkin lopun kärkikavennuksissa. Silloin vaan pitää toppuutella itteensä olemaan hellävaraisempi ja ottamaan rauhallisemmin.


Raidatkin sain puoleen väliin kohdalleen, mutta sitten loppui toinen lankakerä ja jatkoin vaan siitä mihin kohtaan toinen sukka loppui. Mutta kyllä nää mulle kelpaa. Nyt voi heitellä parit melkein risat puuvillasukat roskiin ja helliä jalkoja kuivina pysyvillä sukilla.

Seuraavaa sukkamallia en ole vielä päättänyt. Ohutta lankaa on vielä ainakin kahteen pariin, jos tekee samanlaisia kuin tähänkin asti, mutta katsotaan, sanoi lääkäri. Vaihteeksi vois tehdä muunkinlaiset. Sitä ennen kyllä täytyy virkkaa kitkutella yksi tunika valmiksi, koska haluaisin laittaa sen päälle lauantaina (ettei vaan tulis niinko kiire ja viime tippa). Eipä tässä sit sen kummempia. Seesteistä syyskuuta kaikille.

2 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Bambupuikkoihin olen hullaantunut minäkin, ja käytön myötä ne käy vaan paremmiksi ja siloisemmiksi, ah! 2,5 puikoilla en meinannut uskaltaa neuloakaan, mutta enää en vaihtaisi. Mukavaa sukkasatoilua!

santra kirjoitti...

Iinu: Kiitos, niin bambuilla neulominen käy leikiten, verrattuna entisiin metallipuikkoihin. :)