maanantai 5. syyskuuta 2011

Veeran sukat


Lanka-arvuuttelun voittajan sukat oli lähdössä määränpäähänsä, tällaisessa paketissa, joka on tässä vielä ilman osoitetietoja. Sain siis päähäni tehdä postipaketin Novitan mainoskassista, joka hyvin sopii villasukka teemaan.


Sukkien mallia ja väriä pikkuisen pohdiskeltuani, oli ihan pakko päästä kokeilemaan tätä kuvassa näkyvää 'systeemiä'. Bongasin tällä tehdyt sukat Hannan pilvisenä päivänä-blogista ja ihastuin oitis hänen sukkiinsa. Tämä 'systeemi' on niinkin simppeli kuin tuolla yksivärisellä langalla on neulottu oikeaa ja värillisellä helmineuletta, yksi kerros vuoronperään kummallakin langalla. Hieman harmitti, etten sittenkin valinnut yksiväriseksi langaksi jotain eri väriä, niin oilisi ollut enemmän kontrastia.


Tässä sitten paketin sisällys kaikkineen. Veeran arvaus kun osui niin nappiin, päätin ommella hurauttaa mukaan vielä pikkuisen kangas pussukan käsityö tms. pussukaksi. Itselläni on saman kokoinen ja käytössä hyväksi havaittu. Sinne mahtuu justiin lankakerä ja sukkapuikot.

Että tällainen paketti lähti ja perille on jo saapunut. :D

6 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Ihanat sukat! Pitäisi varmaan itsekin kokeilla tuota tekniikkaa.

mustakissa kirjoitti...

Tosi kivat sukat! Löysin tänne Askartelin ite-blogin kautta ja jään lukijaksi, sen verran kiintoisalta näyttää;)

santra kirjoitti...

Lammas: Kiitos. Tuumailin että tuo on myös hyvä konsti tuhota jämälankoja joita pyörii nurkissa.

mustakissa: Kiitos sinullekin ja tervetuloa uudelleen. :)

Paksu Leidi kirjoitti...

Wautsi vau, miten ihanat sukat! Älä yhtään harmittele värivalintaa, se on tosi upee! Kiitos, Santra, kun sain "kopsata" tuon mallineuleen, se on magee, vaikka ihan mihin vaan.

santra kirjoitti...

Paksu Leidi: Onkin hauska nähdä mitä teet sen mallineuleen kanssa, josta näin pikku välähdyksen. Näytti niin kivalta. :)

Paksu Leidi kirjoitti...

Se on mekko.. viitta.. tai.. salusiini..??? En tiiä vielä.. Kutoa pitää vaan niin kauheesti ja silmukoita on paljon! Nättiä pintaa, mutt lopputulos on arvoitus. Myöskin mulle itselleni.