maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tunnelmapaloja Prahasta

Tässäpä muutama kuva Prahan matkaltamme. Käytiin ensimmäistä, mutta toivottavasti ei viimeistä kertaa.


Hyvät kengät pitää olla jotta jaksaa kävellä ja katsella ympäriinsä. Siinä suhteessa ei mennyt ihan nappiin. Toiset hiosti ja puristi kun jalka turposi ja toiset, varpaanvälilipokkaat, oli ensimmäistä kertaa tänä kesänä jalassa ja rakko tuli varpaan väliin. Oisko pitäny vähä ajatella enste? 

 Tässä kohtaa en ollut ihan valveilla, eikä kamera ollut kuvaus valmiina ja sain kuvan vasta kun hääpari oli kävellyt ohitsemme.

 Huolimattomuus korvaantui myöhemmin torilla kun sain kuvasarjan toisesta hääpairista. Tässä morsian poseera omille kuvaajilleen ja samalla vähän turisteillekin. En ollut ainoa joka kuokki kuvaustilannetta. ;)


 Välillä täytyy myös tankata....

.... ja herkutellakin.

Tietenkin myös shoppailla. Onkohan mulla joku kenkämania?! Varmaan siksi kun lapsena oli vaikea löytää sopivia kenkiä kun jalkani on/oli kapea ja matala. Italialaisia kenkiä  jos sattui löytymään niin silloin yleensä natsasi. En harmi kyllä löytänyt tällä reissulla kenkiä. No, olinhan mä just ennen reissua ostanu yhet. ;) Ne on muuten aika ihanat.

Ikkunaostoksia. Terkkui vaan Paksu Leidi.


Mitä ihmettä. Lankaa. Tässä kohtaa olin varmaan pikkusen kipee kun en ostanut mitään!?! Niin. Mitä pitäisi sanoa shoppailusta Miähen kanssa? Ei onnaa. Tarttis olla mukana joku toinenkin tippaleipäaivo ja istutta ukot terassille nauttimaan atmosfääristä. ;)


Näyttäiskö kivalta?
Mmmmmmmm, nam italialaista jäätelöä. Mikäs sen ihanampaa lämpimänä  helteisenä päivänä.

Ja vielä kerran lankaa kevään väreissä. Kaikki näyttää olevan ihan outoja merkkejä. Oishan sieltä saanut kaikenlaisia nauhojakin, niitähän pitää aina olla varastossa metritolkulla sillä koskaanhan ei tiedä josko tulis pakottava tarve nauhottaa jotakin. :) Niin ja kangastakin ois tarjolla ollu vaan sinne jäivät. Ovi oli lukossa ja avain hukassa tai siis kauppa oli kiinni.

Oli mulla käsityökin siellä mukana mut kaiken hektisen ympäri pyörimisen ja päikkäreitten nukkumisen välissä ei jaksanu nitkutella sitä pikku villapaitaa. Ja sitä paitsi myöhemmin kun sen aloitin mulle tuli erimielisyys sen ohjeen kanssa, jotta vaiheessa ollaan tällä haavaa ja jotain muuta nitkuteltiin siinä miettiessä. Valmiina ovat mut pitäis vielä kuvata. Tsaukkis, näkyillään. :)

3 kommenttia:

Paksu Leidi kirjoitti...

Vaarallinen toi Prahan kaupunki...siell näyttää olevan kaikkee kivaa..helmiä ja lankoja..joista mä en ainakaan pääsis ohi kovin helpolla/halvalla.!!!

WeirdRockStar kirjoitti...

Praha on kuulemani mukaan käsittämättömän kaunis kaupunki. Tahtois visiteerata joskus tääkin. Oikein hienoa matkaa teille!

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänikin juuri eilen näytti meille kuvia matkaltaan ja kehui, että kaupunki on kaunis, ehdottomasti tutustumisen arvoinen.