tiistai 28. huhtikuuta 2009

Hapsut vai nou


En ossaa päättää paanko tähän hapsut vai en. Mulla on muutamia kolmiohuiveja ja niissä taitaa kaikissa olla hapsut. Mut jos paan hapsut onko tää sit liian talvisen näköinen?
Tätä huivia mää lomalla tikuttelin niin pitkälle kun puikot antoi myöten. Mulla oli kyllä hommattu pitkät pyöröpuikotkin, mutta en kualemaksenikaan muistanu mihin mää olin ne hussuttanut. Niinpä niitä ei sitten otettu mukaan matkaan. Mittaa tälle huiville tuli korkeimmasta kohtaa öpauttiarallaa 62cm ja ylhäältä 142cm ja vaikka yläreunassa on resorineuletta se vähän tuppaa kiertymään, neuloinko liian löysää vai oisko pitäny neuloo enemmän. Lankaa meni 169g sanoo mun hiano keittiövaaka.


Malli: Novita talvi 2008, malli 14
Lanka: Novita Wool
Puikot: Nro 4


Tykkään täst huivista kovasti. Se on niin hempee väriltään. Juu, kevät se ku pistää hempeilemään karskimmankin kaverin, saatikka tämmöst löysää selkärangatonta neulootikkoa. Miten niin selkärangatonta. No, mun vaan piti käväistä kirppiksellä ku kauppa ei ollu viel auki ja sit mää tuun sieltä pois kantaen kassillista kankaita ja vähä lankaa ku halvalla sai ja sulovileeni iski. Kato vaikka.


Takana olevat raidalliset kankaat on vielä pesemäti, mut yhteispotrettiin halusivat juu.


Ihanan keväistä lankaa, jotain puuvillaa, mut merkistä ei oo tiatoo. Yks pörriäinen tais luulla lankaa kukkaseksi, kun kävi tsiikailemassa mitä pöydällä oikein loikoili. Ai, nii olihan siin toi liinaki.
Nii et nyt ku mulla on kohta rekkakuormallinen kirppikseltä ja muualta haalittuja kankaita yms. nii miks mää en sit ompele. MIKS!? Miks mun kone ei laula ja surraa. MIKS?!
Onks ompelukeijuu? Jos on nii lähettäkää se mulle heti, nii mää adoptoin sen. Pysyvästi. Ikuisesti. Ainiaan. Voi, kiitos. :DD

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Vastavierailulla. Musta tuo huivi on kiva iliman hapsujaki, eihän niitä oo pakko laittaa. Ja voihan ne lisätä myöhemminki jos alakaa kaduttamaan.
Hyvvää vappua!

jantta kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa. Löytäspä täältäkin main vastaavia löytöjä.