torstai 9. huhtikuuta 2009

Viälä mää kerkeen ennenku lomitetaan


Kevät on koittanut ja meikä vaan väkertää sukkii. Täs ois yhet revontulisukat, ne ei vaan oo niin kivat ku ensimmäiset jotka tein. Kyl mää tiiän mikä näis on vikana, mut ans kattoo sit ens kerral. Ehkä muistan ettei kantsi jättää virkkaushörhelöitten väliin niin montaa kerrosta. Tulis vähä tiheempi tunnelma. Ja lankojen väritki vois valita huolellisemmin.


Malli: 'perus oma'
Lanka: Novita Oiva, pörhelöissä sekalaisia langanpätkiä
Puikot: Nro 4, virkkuukoukku nro 4

Sit mua pyydettii tekemään parille tyttärelle sukat ja mää vähän harjottelin etukäteen. Langassa ei saa olla villaa ja en oo semmosia sukkia tehny jos koittais vaikka Samoksesta ne väsätä ja se on aika paksua. No tää ei oo Samosta mut, ei siin oo villaakaan. En tiiä kuinka järkevää oli tehdä sukat langasta jossa on vaan käsinpesu sallittu. Mut kai niit unisukkina vois silti pitää.


Malli: perus perus
Lanka: Novita Sorbet
Puikot: Nro 4


Taanoisesta ruusupuserosta ylijääneistä ruusuista ja lehdistä tein koristeen, jota voi pitää vaikka laukussa tai jossain muualla, jos niikseen tulee. Eli tässä kaik tähän hätään. Nyt lähen kantaan niit halkoja saunalle ja takan eteen. Iskä ja äiskä voi sit paistella vaik HK:n blöötä kaikes rauhas.

Ja sit, aamulla lähetää huristeleen. Tunnen nyt jo tunturin kutsuvan. Taas onkelma mitä otan käsityötä mukaan, taitaa tulla muutama vaihtoehto kassiin, ettei tulis tylsäks aika!?

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi kuinka kivat nuo revontulisukat!
Mukavaa reissua ja pääsiäistä!

Minna kirjoitti...

Meijjän blogissa on teille tunnustus