keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Hauskaa kevättä kaikille!


Näin tänään ensimmäisen leskenlehden. Siellä se oli kasvimaalla kavereineen.Tai saattoi se olla siellä eilenkin, mutta en vaeltanut pihallain talven jälkiä katsellen lumien sulattua humpsahtaen. Meillekin oli käyty toivottamassa hyvää kevättä oikein 'isän kädestä'. Asiasta keskustellessani ystävien kanssa heitettiin villejä arvauksia kuka se voisi olla. Pupu, maamyyrä, vesimyyrä tai sitten joku muu esihistoriallinenhirviö?! Ainakin jäljistä päätellen.


Vai mitä sanotte tästä. Voin kertoa, jos ette satu huomaamaan, että tämä oli edellisessä elämässään vuorimänty. Juu juu ihan totta. Tai mitä tuumaatte alla olevasta oksakasasta, joka on kuuluuksi kaluttu. Se taisi olla, joku kataja, maata myöten kasvava.


Vuorimännyllä oli kolme muuta kohtalotoveria ja katajalla neljä. Sitten kun otetaan vielä lukuun pari omenapuuta, koristeomenapuu, tammen alku, vahteran latvat ja marjapensaiden latvat niiiiin, pikkusen alkaa niinkun AHISTAMAAN ja tarvii HYY-hengittää kuten synnyttäessä...............mutinaa,,, mutinaa

No, jott'ei tää menis ihan valivalitukseks nii, pistetää tähän sitte loppukevennys lapsien koevastauksista näin kevään kunniaksi. Sopii aiheeseen.

KYSYMYS: Kukan osat?
VASTAUS: Verhiö, teriö, hetiö, emiö, kukio ja sikiö.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ei voi olla totta, leskenlehtiä! Ja täällä on vielä kamalasti lunta, tosin työkaveri (lintubongari vapaa-ajallaan) väitti nähneensä eilen västäräkin.

Minna kirjoitti...

Voi, teillä on jo kevät niii-in paljo pitemmällä! Tänne ei taida tulla kesä koskaan, nuista hangista päätellen...
Ilmiömäistä lahjakkuutta botanistiikan alalle osoittaa tuo vastaus ;)
Mukavaa lomnaa! Jarrutelkaa Varjakan kohdilla mennen tai tullen?